Random Runner

Random Runner is een van de pioniers op het gebied van fruitautomaten. Het was een van de eerste kasten die je in de kroeg of bij de Chinees om de hoek tegen kon komen. Zodat je onder het genot van een biertje een paar keer de gokkast kon laten spinnen, of terwijl je stond te wachten op je eten bij de Chinees nog even een aantal keren de wielen liet draaien. Het is een gokkast die al sinds de jaren negentig in het straatbeeld te vinden is en sinds 2002 is de eerste online versie ook alweer op de markt.

Het is een gokkast met een basisspel en een bovenste spel. Het basisspel kost 1 credit per spin en heeft een winlijn. Het bovenste spel kost je vier credits per spin maar heeft meerdere winlijnen en dus meer mogelijkheden om te winnen. Tijdens het spelen van deze fruitautomaat wil je de kroontjes in de gaten houden. Deze hoeven zich namelijk niet op een winlijn te bevinden om je credits uit te kunnen betalen. Deze kunnen ook diagonaal op de wielen staan – drie keer het kroontje zal je € 20,00 opleveren oftewel 200 credits.

Een ding is zeker Random Runner is een van de meest bekende en nog altijd meest populaire spellen, en het feit dat je deze automaat nu ook online kunt spelen heeft aan de populariteit van deze gokkast enkel bijgedragen!

Online Gokkasten. Speel Gratis of voor echt Geld.