Konami versterkt Europese positie met Spin Games deal

De Amerikaanse ontwikkelaar van casino spellen, Konami Gaming, heeft zijn positie op de Europese markt versterkt door een distributieovereenkomst te sluiten met Spin Games, een ontwikkelaar van games content en technologie.

De overeenkomst zal de bestaande handelsrelatie tussen de twee ondernemingen versterken door Spin Games exclusieve rechten te geven op de distributie van nieuwe content van Konami Gaming, dit aan vooraf goedgekeurde operators.

Het portfolio aan video slots van Konami heeft een goede reputatie in de gaming wereld, bij zowel spelers als operatoren. De spellen van het bedrijf beschikken over unieke Action Stacked symbolen en Xtra Reward symbolen die wereldwijd goed werden ontvangen door spelers.

Yugi Taniguchi, senior vice-voorzitter en hoofd van de afdeling games productie, zei: “Sinds wij zijn beginnen samenwerken met Spin Games in 2015 hebben wij een sterke groei gekend. De hoogstaande technische capaciteiten van Spin Games blijven ons resultaten opleveren en daarom kijken wij er naar uit om onze aanbieding op de Europese markt uit te breiden.”

De moderne Remote Gaming Server technologie van Spin Games stroomlijnt de gaming content voor een groot aantal interactieve markten. Deze technologie maakt een snelle integratie mogelijk waardoor operators over de flexibiliteit en controle beschikken om online klanten te bereiken op de meest eenvoudige wijze.