Bookee ontwikkelt “Splitbet” functie voor Swipe-to-Bet app

Bookee heeft zijn nieuwe Splitbet functie voorgesteld die spelers toelaat om hun inzet te delen met een vriend. Deze functie is ontwikkeld om spelers toe te laten om op digitale wijze zowel het risico als de opbrengst van elke geplaatste weddenschap te delen.

Gebruikers van bookee kunnen nu een contactpersoon uitkiezen op hun smartphone en hun inzet delen met deze contactpersoon. Eenmaal de Splitbet optie is geselecteerd voor een specifieke weddenschap, kunnen spelers kiezen uit een lijst met contactpersonen die reeds gebruikmaken van de Bookee app of een vriend uitnodigen om de app te downloaden, uit te proberen en de weddenschap te aanvaarden.

Contactpersonen van Bookee zullen een pushmelding ontvangen met het verzoek om hun inzet te delen, terwijl nieuwe spelers die werden uitgenodigd door huidige gebruikers van de app een gepersonaliseerde SMS-uitnodiging zullen ontvangen, samen met een link om de Bookee app te downloaden in de App Store.

De Splitbet functie draagt bij aan de reeds beschikbare swipe-to-bet app, waar spelers het scherm kunnen swipen naar links of rechts om ofwel een aanbevolen weddenschap te aanvaarden of te weigeren.

De medeoprichter van Bookee en hoofd van verkoop & marketing, Adam Kalmanson, zei: “De app verschilt reeds enorm van het overige aanbod op de markt voor sportweddenschappen en deze functie is opnieuw een nieuwigheid in de industrie… wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om Bookee verder te ontwikkelen en de gebruikerservaring te verbeteren. Wij hebben lessen getrokken uit andere apps zoals Uber. Wij zijn van mening dat onze gebruikers de Splitbet functie zullen weten te appreciëren en plezier zullen beleven in het gebruiken van de app.”