Alchymedes – de nieuwste gokkast van ontwikkelaar Yggdrasil

Hoewel Yggdrasil Gaming over de laatste periode al een heel aantal interessante en spannende gokkasten heeft uitgebracht, denk aan Vikings go Bezerk maar ook aan Empire Fortune en Super Heroes – maar sinds kort kan je nu ook genieten van de nieuwste gokkast Alchymedes!

Het iSense 2.0 Framework

Yggdrasil staat bekend om hun innovatieve iSense 2.0 software, en ook deze gokkast is weer gemaakt met deze software. Voordelen hiervan zijn een bijzonder functioneel gebruikersinterface, maar ook de comptabiliteit met verschillende apparaten, en de snelle downloadtijd en dat alles met een bijzonder gelikte spelervaringen omdat alles zo soepel verloopt.

Alchymedes is een gokkast die hoog zal gaan scoren, want je kunt 300.000 munten winnen met één spin. Maar de gokkast zal daarnaast ook de aandacht weten te trekken omdat het een bijzonder mooie weergave biedt van de alchemist en zijn magische bibliotheek. De gokkast is kleurig, en zowel binnen als buiten de wielen is de gokkast voorzien van veel grafische elementen. De gokkast heeft vijf wielen, vier rijen en geeft dus 20 mogelijke symbolen op de wielen dat gekoppeld aan 30 vaste winlijnen – waarbij de minimale waarde ligt op € 0,01 per spin.

Laat je betoveren door het intro filmpje, en daarna door de spannende toevoegingen! Want wanneer je een winst gemaakt hebt met alle symbolen op de gokkast voltooi je een level! Bij elk level dat je uitspeelt zijn er multipliers die omhoog gaan naar mate jij in de levels omhoog gaat. Daarnaast zijn er meer dan 15.000 verschillende patronen waardoor de wilds winst kunnen maken op de gokkast.

Hoewel Yggdrasil de gokkast weer eens redelijk eenvoudig heeft gehouden door symbolen te gebruiken die niet meteen super in het oog springen, zijn er wederom geen standaard symbolen te vinden op de gokkast en is er veel aandacht gestoken aan de muziek die je helemaal zal meeslepen in de gokkast. Alles bij elkaar is Yggdrasil een ontwikkelaar die je in de gaten moet houden als je houdt van gokkasten die net even anders zijn als al het andere wat er op de markt verschijnt. Want Yggdrasil Gaming heeft er een handje van om gokkasten te maken die net even anders zijn, en net dat stapje verder gaat om jou als klant de beste spelervaring te bieden die je maar kunt hebben.