Lotus gokkast

De Lotus gokkast is een echte klassieker. Het is een gokkast die je vroeger in vrijwel alle gelegenheden in de horeca tegen kon komen, maar tegenwoordig is het haast bijzonder om deze fruitautomaat tegen te komen in een gokhal. Gelukkig kan je deze geliefde gokkast ook online spelen!

De winnende combinaties staan rechts bovenaan in het scherm, zodat je op elk moment weet wat je elk moment kunt gaan winnen. Wanneer je voldoende credits op het account hebt staan kan je er ook voor kiezen om deze gokkast op de autoplay functie te laten draaien. Wanneer je echter een winst maakt van 2 credits zal je zelf moeten bepalen wat hiermee zal gaan gebeuren.

Het spel kan wat saai overkomen, maar dat is over zodra je het bovenspel hebt weten te behalen. Bij het onderspel zit je namelijk vast aan een inzet van 1 credit (€ 0,10) per spin bij het bonvepsl kan je zelf kiezen of dit er 4 of 8 zijn – hiermee zijn de winsten meteen hoger wat het spel meteen interessanter maakt. Wanneer je het spel nog niet zo goed kent kan je het spel eerst in de demo modus spelen zodat je het spel kunt leren kennen. Een ding is echter zeker, Lotus is een spel voor de liefhebbers en het is goed dat ze een online versie hebben gemaakt van deze gokkast.

Online Gokkasten. Speel Gratis of voor echt Geld.