HellRaiser gokkast

HellRaiser is een heetgebakerde fruitautomaat, met een basisspel en een vervolgspel. Je speelt beide spellen op de vier wielen waar je het basisspel op begint. De winnende combinaties die je kunt maken bij HellRaiser gelden van zowel links naar rechts als rechts naar links. Maar wanneer dit al bijzonder lijkt, dan is het een kwestie van de gokkast spinnen tot je de bonusfeature het Hellraiser spel te pakken krijgt.

Het basisspel

Wie HellRaiser gaat spelen kan kiezen of je met het basisspel begint of direct met het vervolgspel. Beide opties zijn mogelijk. Voor het basisspel is 1 credit nodig, maar bij het vervolgspel zal je een inzet moeten doen van 5, 10 of zelfs 20 credits. Een flink bedrag meer dus, aangezien 1 credit gelijk is aan € 0,10. Maar het vervolgspel kan dit zeker wel waard zijn. In het vervolgspel is het zo dat hoe meer credits je inzet met hoe meer winlijnen je speelt, en laten we eerlijk zijn hoe meer winlijnen in het spel hoe groter de kans is op een winst.

De bonusfeature van HellRaiser

Wie graag de bonusfeature van HellRaiser een keer wil zien, zal moeten hopen op bellen op de wielen. Wanneer je namelijk drie bellen op de wielen krijgt. Er zullen vervolgens twee of vier duivels oplichten waarna het spel zal beginnen. De wielen zullen gaan draaien en zodra er twee of vier duivels naast elkaar in beeld komen zal het bonusspel stoppen. Voordat dat gebeurt kan je al een heel aantal credits hebben gewonnen. Dit kan oplopen tot duizenden euro’s – geen wonder dat deze gokkast zo populair is.

Online Gokkasten. Speel Gratis of voor echt Geld.